Projektet Social Frihet vilar just nu men du hittar gott om information här på sidan och på våran youtube-kanal!

Av: Nils Johansson

“Life isn’t about finding yourself. Life is about creating yourself” – George Bernard Shaw

 

Det här första inlägget i en serie om fem inlägg som förklarar vad personlig utveckling är för Social Frihet.

  • Vad är Personlig Utveckling?
  • Acceptera
  • Öppna upp
  • Var Ärlig
  • Utveckla dig själv och Gå mot rädsla

Dessa fem delar kommer uppdateras i takt med att Social Frihet utvecklas.

 

Del 1 – Vad är personlig utveckling?

 

Personlig utveckling är allt som tar dig mot att bli personen du vill vara!

 

Första steget när det gäller personlig utveckling är att faktiskt bestämma hur man vill vara som person. Problemet är att detta är mycket svårare än man först tror. Det är viktigt att inse att ens första tanke på vad man vill inte nödvändigtvis är vad man vill.

Otroligt mycket påverkar vår vilja. Några av de största brukar vara:

Läs mer

Kommentera

Av: Nils Johansson

Förra veckan var det dags för stand-up igen:

 

Nils i fosterställning som vanligt inför standup

 

I veckan höll vi vårt första Social Frihets framträdande. Påhlmans gymnasium i Stockholm hade avslutningsgala och önskade oss som underhållning. Vår första tanke var att tacka nej för att det brukar distrahera oss för mycket från alla andra delar av projektet men vi kom sedan fram till att det var för stor publik för att hoppa över detta tillfället.

 

Vi började förbereda oss för ett 20 minuter långt uppträdande och bestämde ganska snabbt att det skulle bestå av en kort filmvisning följd av inspiration och stand-up, där Carl håller i inspirationsdelen och jag i stand-upen.

 

 

Vi klippte ihop en liten film för detta framträdande och

Läs mer

ETIKETTER I DETTA INLÄGG:

6 Kommentarer

Av: Social Frihet
Rackartygarna Tribute av Social Frihet

När vi drog igång med SocialFrihet.se visste vi inte så mycket om videoredigering och film förutom just att vi ville hålla på med det. Vi hade ingen erfarenhet och började kolla runt vad som fanns där ute och då hittade vi Rackartygarna. Rackartygarna – Ett gäng på 6 killar som driver …

Läs mer

ETIKETTER I DETTA INLÄGG:

Kommentera

Av: Social Frihet

Trettioen dagar senare och projektet Jag Älskar Mitt Liv är slutfört! För er som missat några skrik här är alla 62 i en lång rad:

 

 

Som sagt så har vi skrikit på Kungsportsplatsen kl 13.00 och på Brunnsparken kl 13.05 i Göteborg varje dag hela maj månad. Varför vi gjorde detta kan ni läsa här.

Vi vill sluta bry oss om vad andra tycker om oss i alla situationer, och alltid kunna göra vad vi själva vill. Alltid vara oss själva helt enkelt. Sedan är det ju inte så att vi nödvändigtvis vill stå och skrika på ett torg men bra träning är det iallafall.

Som bonus fick vi vår första artikel i tidningen, en liten artikel i metro. Alltid roligt när tidningar skriver om oss även om just den här artikeln inte helt förmedlar varför vi gör vad vi gör…

 

 

 

Tack alla som gästskrikit med oss! Social Frihet på er!

Kommentera