Projektet Social Frihet vilar just nu men du hittar gott om information här på sidan och på våran youtube-kanal!

Rejections – Avvisad av tjejer

Av: Nils Johansson

Bedöm aldrig din prestation på om du får numret till en tjej eller inte. Många är upptagna och vissa har inte alls någon lust att bli pratade med. När man pratar med främlingar är det lite av det roliga att vad som helst kan hända. Ta inte dig själv eller någon annan på för stort allvar, ha bara kul.  

En vanlig ursäkt att inte gå fram till någon kan vara att hon kanske har pojkvän men hur ska du veta om du inte går fram och frågar? Och oroa dig inte, en upptagen tjej blir oftast glad för komplimangen.  

Här kommer lite film på oss som visar att när tjejer har pojkvän, inte är intresserade eller inte vill bli störda, så är det inte hela världen!

 

 

Tänk på att situationen förmodligen är ovanlig för tjejen du går fram till och hon kanske inte riktigt vet hur hon ska agera. Följande har hänt oss:

Tjejen säger att hon har pojkvän när hon inte har det

Tjejen ger ut fejknummer

Tjejen ger ut sitt nummer men har pojkvän

Ha förståelse för att tjejen förmodligen är lite stressad i situationen och bli inte avskräckt av det. I slutändad så tror vi ändå att folk vill komma i kontakt med varandra mer än vad som är normen här i Sverige, så gå ut och ha kul och träffa folk!

Vill du se oss på film när vi knappt vågade säga hej till tjejer vi var intresserade av kolla in: Hur vi lärde oss prata med tjejer Del 1!

 

Vill du lära dig våga flörta med vem som helst vart som helst? Nu erbjuder vi kurser där vi coachar dig i riktiga situationer ute på stan för att du ska lära dig göra vad vi gör på filmerna. Se datecoaching!

Vill du få tips på hur du kan börja din utveckling kan du kolla in vår datingguide!

 

Diskutera

Vi har startat igång en facebooksida som handlar om bl.a. dating. Här hittar ni allt videomaterial (sådant som inte kommer upp på bloggen) intressanta tips, har diskussioner och pratar allmänt om Social Frihet. Om ni vill vara säkra på att inte missa något så glöm inte att gilla sidan! Kom in och prata med oss och andra om ämnet! 

 

Gilla Social Frihet på Facebook

 

 

  • Pingback: Våra mest populära flörtklipp - SocialFrihet.se (Video)