Projektet Social Frihet vilar just nu men du hittar gott om information här på sidan och på våran youtube-kanal!

Etikett: Stand-Up

Av: Nils Johansson

Förra veckan var det dags för stand-up igen:

 

Nils i fosterställning som vanligt inför standup

 

I veckan höll vi vårt första Social Frihets framträdande. Påhlmans gymnasium i Stockholm hade avslutningsgala och önskade oss som underhållning. Vår första tanke var att tacka nej för att det brukar distrahera oss för mycket från alla andra delar av projektet men vi kom sedan fram till att det var för stor publik för att hoppa över detta tillfället.

 

Vi började förbereda oss för ett 20 minuter långt uppträdande och bestämde ganska snabbt att det skulle bestå av en kort filmvisning följd av inspiration och stand-up, där Carl håller i inspirationsdelen och jag i stand-upen.

 

 

Vi klippte ihop en liten film för detta framträdande och

Läs mer

ETIKETTER I DETTA INLÄGG:

6 Kommentarer

Av: Nils Johansson
Spårvagnsstandup i Göteborg

När vi höll stand-up i höstas insåg vi att det finns inte nog med standup-klubbar i Göteborg och Stockholm för att vi skulle kunna få träning varje vecka. Vi behövde ett nytt sätt att kunna träna när vi känner för det. Det var då vi kom på idén med spårvagnsstandup.  …

Läs mer

ETIKETTER I DETTA INLÄGG:

Kommentera

Av: Carl Atashkadeh
Nils Johansson på Big Ben Stand Up Klubb i Stockjholm

  Vi kom nyss hem från en stand-upvecka i Stockholm! Tre stand-ups och en improv var planen men improven blev aldrig av på grund av ett missförstånd. Tre standups räckte dock för att skrämma oss och ge oss scenvana. Improven får vi ta en annan gång! Det är fortfarande svårt …

Läs mer

ETIKETTER I DETTA INLÄGG:

1 Kommentarer

Av: Nils Johansson

Har ni inte läst del 1? Gör det här: Stand-up Göteborg

Carl:

Vi hade kört var sin standup i Göteborg och kände att detta var en rädsla som höll oss tillbaka, vi kunde inte vara oss själva på scen. Vi ville köra igen men var rädda för att boka in fler. Vi hade redan varit i kontakt med Tomas på Big Ben Stand Up i Stockholm, och vi visste att vi bara behövde ringa honom för att få tider. En natt när vi satt uppe och diskuterade vår utveckling så insåg jag att vi stod stilla. ”Nils, nu bokar jag två standups i Stockholm!” och så drog jag iväg ett meddelande till Tomas på facebook att vi ville ha två tider var, och det fick vi. Torsdag och söndag på Big Ben i december 2011. Nu började stressen igen, på ett bra sätt.

 

 

Vår andra stand-up i våra liv hade vi samma dag som vi kom upp till Stockholm den gången. 

Nils:

Två timmar innan min stand-up hittade polaren vi bodde hos i Stockholm mig i fosterställning på en madrass på golvet.

Läs mer

ETIKETTER I DETTA INLÄGG:

Kommentera