För skolor, organisationer, företag och privatpersoner är Nils just nu aktuell med föreläsningen: Vad hade Du gjort om Du hade Social Frihet?

Läs mer och se teasern till föreläsningen här 

 

Vi har nu ett samarbete med Date Coaching Sweden vilket innebär att Nils är en del av deras team som coachar i Göteborg och Stockholm!

Se Date Coaching Swedens kurser här

Vilka är vi?

Carl Atashkadeh

Jag heter Carl och är en 24-årig datornörd. Startade ett IT-företag för några år sedan men vill nu testa att göra saker jag är rädd för, för det tror jag utvecklar mig bäst som människa. På fritiden tränar jag MMA och dansar bachata. Ser ni mig på stan så hojta gärna till! :)

 

 

Nils Johansson

Jag heter Nils och är 24 år. Bor och är uppvuxen i Göteborg. Insåg för 3 år sedan att meningen med mitt liv är min personliga utveckling och allt vad den innebär. Resa, nå Social Frihet, lära mig stå på scen, lära mig styra mina drömmar och mycket mer.

Det är många som vill träffas nu efter serien och många föreslår att ta en öl. Jag är själv inte så mycket för att gå ut och ta en öl så om du vill träffas och snacka föreslå gärna något äventyr vi kan ge oss ut på eller extremsport du tycker jag borde testa! Tveka inte på att höra av dig!

Andra projekt jag jobbar med:

Mc-Jakten.se – Jakten på mc-kort, mc-kläder, mc-försäkring och mkt mer

Morning-Routine.com och NilsJohansson.com

Ni når/hittar mig på:

Linkedin

nils (snabela) nilsjohansson.com