Projektet Social Frihet vilar just nu men du hittar gott om information här på sidan och på våran youtube-kanal!

Vilka är vi?

Charles Atashkadeh (Tidigare Carl)

Pluggar just nu på Chalmers och håller på att bygga upp passiva intäkter genom mitt företag GratisServer.nu och kommer förhoppningsvis fortsätta med Youtube så fort jag hinner på min egna kanal: Länk där jag kommer snacka om Personlig Utveckling och Entreprenörskap.

Vi hörs!

 

 

Nils Johansson

Jag heter Nils och är 24 år. Bor och är uppvuxen i Göteborg. Insåg för 3 år sedan att meningen med mitt liv är min personliga utveckling och allt vad den innebär. Resa, nå Social Frihet, lära mig stå på scen, lära mig styra mina drömmar och mycket mer.

Andra projekt jag jobbar med:

Mc-Jakten.se – Jakten på mc-kort

Ni når/hittar mig på:

nils (snabela) nilsjohansson.com