Projektet Social Frihet vilar just nu men du hittar gott om information här på sidan och på våran youtube-kanal!

Vilka är vi?

Charles Atashkadeh (Tidigare Carl)

Pluggar just nu på Chalmers och håller på att bygga upp passiva intäkter genom mitt företag Server.pro och kommer förhoppningsvis fortsätta med Youtube så fort jag hinner på min egna kanal: Länk där jag kommer snacka om Personlig Utveckling och Entreprenörskap.

Vi hörs!

Uppdatering 2014: Många har hört av sig efter de sett klippet med mig och Pappa, tyvärr är det nedtaget för tillfället. Jag använder inga sociala medier längre heller så om ni vill komma i kontakt med mig så skicka genom kontaktformuläret på hemsidan!

 

 

Nils Johansson

Jag heter Nils och är 24 år. Bor och är uppvuxen i Göteborg. Insåg för 3 år sedan att meningen med mitt liv är min personliga utveckling och allt vad den innebär. Resa, nå Social Frihet, lära mig stå på scen, lära mig styra mina drömmar och mycket mer.

Andra projekt jag jobbar med:

Mc-Jakten.se – Jakten på mc-kort

Ni når/hittar mig på:

nils (snabela) nilsjohansson.com